IGEN. Én is szeretnék FELTÖLTŐDNI! - Ide írd az email címed:

MERT LEHETSZ OLYAN SZÜLŐ, MINT AMILYENNEK EGYSZER MEGÁLMODTAD!

MAMA-Tuning: Lazítós, feltöltődős tippek minden hírlevelesnek!

Január, Január, mindig hócsizmában jár...

Megjött az új év, a fagyok, a szmog. A szobánkba begubózva szövögetjük álmainkat, terveinket a eljövendő esztendőről. Évet értékelünk, talán fogadalmakat is teszünk...
Így január vége felé lehet, hogy az idei nagy fogadalmaink már kezdenek is kudarcba fulladni. Sutba vágjuk őket, pedig nem biztos, hogy a fogadalmakkal van a baj. De lehetnek nagyszerű terveink, lehetünk bármilyen motiváltak, ha le van merülve az elem nem sokra fogunk jutni. Akár nagy tetteket szeretnénk véghez vinni, akár apró változtatásokat az első és legfontosabb teendőnk a feltöltődés!Hogyan tud egy
- elfoglalt, agyonhajszolt, végkimerült... -
anyuka feltöltődni???

Ehhez szeretnék a következő pár hétben ötleteket adni, néhány gondolatot megosztani. Mert egy anyukának a feltöltődés korántsem annyira magától értetődő vagy egyszerű. Sőt, sokszor egyenesen úgy érezzük, hogy luxus. Pedig nem lenne szabad annak lennie!

A lazításhoz, feltöltődéshez tippeket is szívesen adok, de a lényeg a szemléletváltás. Hogy az önmagadról való gondoskodás ne úri luxus legyen, hanem a mindennapjaid természetes része.

Lehet, hogy nem vagy egy fogadkozós típus, de a feltöltődés gyanítom rád is rád fér. ;)

Szeretnél lazítós, feltöltődős tippeket kapni?
Iratkozz fel Te is a hírlevélre! A fejléc alatti rubrikába kell beírnod az email címed.
Vagy írj nekem a mamasuli.zsofi@gmail.com -ra.

Jó töltekezést!
Zsófi

u.i.: a hírlevélre korábban feliratkozottak automatikusan meg fogják kapni ezt az újévi ajándékotNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése